Hoofdkussens

Iedereen heeft een eigen slaapprofiel en kiest dus beter een hoofdkussen dat hierop is afgestemd.  Naast lichaamsbouw en slaaphouding speelt ook de matras een belangrijke rol in de keuze van een gepast hoofdkussen. Onze collectie bestaat daarom uit meer dan 40 soorten hoofdkussens.

We maken voor jullie een selectie van de betere hoofdkussens in verschillende materialen, vormen en afmetingen.

Ons aanbod bestaat uit hoofdkussens vervaardigd uit natuurlatex, dons, hoogwaardige synthetische materialen, Geltex, traagschuim, hoofdkussens met een extra neksteun…

Allemaal hoofdkussens die het hoofd en de nek naar wens comfortabel ondersteunen en hierdoor zorgen voor een gezonde en verkwikkende nachtrust.

EXTRA : indien je, ondanks ons advies, niet zeker bent van de keuze van je hoofdkussen, kan je bij ons een hoofdkussen op proef enkele nachten bij je thuis uitproberen!

Butterfly kussen

Butterfly gezondheidskussens

Wij zijn exclusief verdeler van het Butterfly gezondheidskussen. Dit kussen is ontwikkeld i.s.m. verschillende therapeuten. Het Butterflykussen is voorzien van een onafhankelijke hoofd- en nekondersteuning. De kern is vervaardigd uit 100% natuurlatex en staat garant voor maximale elasticiteit. Het Butterfly gezondheidskussen is bij ons verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes, in telkens 2 hardheden.

slaapoplossing nodig?
Wij begeleiden je naar dromenland.