Ontdek Recor Bedding

Quality Sleep sinds 1949, dat is waar Recor Bedding voor staat. Bijna 75 jaar lang streeft Recor Bedding ernaar om je nachten zo comfortabel mogelijk te maken. Met zorgvuldig geselecteerde materialen, voortdurende innovatie en gepassioneerde vakmensen maken zij elke dag – of beter gezegd, elke nacht – het verschil.

Met MyBed kies je voor slaapcomfort van topklasse. Recor Bedding heeft zijn eigen pocketveer ontworpen en gepatenteerd, de RECOIL® veer. De MyBed matrassen zijn volledig afgewerkt met natuurlijke materialen, waardoor deze, los van het sublieme ligcomfort, ook heel hygiënisch en duurzaam zijn.

Bij de Infini collectie wordt de nadruk gelegd op het recycleerbare en ecologische, zonder de essentie van slaapcomfort uit het oog te verliezen. De onderdelen van de Infini matras worden niet verlijmd, hierdoor zijn ze allemaal afzonderlijk keerbaar, draaibaar of vervangbaar.

De matrassen kunnen gecombineerd worden met de mooi afgewerkte boxsprings van Recor Bedding. Zij zijn met de hand vervaardigd, in hun atelier in Genk, met hoogwaardige materialen. Er is een ruime keuze kwalteitsstoffen en leder.

Elegant, comfortabel en praktisch, zo kan je de collectie van Recor Bedding samenvatten. 

Boxsprings

BOXSPRINGS

LATTENBODEMS

LATTENBODEMS

Matrassen

MATRASSEN

slaapoplossing nodig?
Wij begeleiden je naar dromenland.