Slaapproblemen?

Nekklachten

Een belangrijke voorwaarde voor en gezonde nachtrust is een kwalitatief slaapsysteem.  En dat bestaat niet alleen uit een aangepaste bodem en matras, maar ook uit een hoofdkussen dat bij u past.  Iedere slaper heeft een eigen slaapprofiel en kiest dus beter een hoofdkussen dat hierop is afgestemd.  Afhankelijk van uw slaaphouding, de hardheid van uw matras, de behoefte aan een extra neksteun, een vormvast kussen of niet ...   is er voor iedereen een individuele keuze van een geschikt hoofdkussen.

Reeds enkele jaren bieden wij onze klanten de mogelijkheid om op het eigen systeem, thuis dus, een hoofdkussen te testen.  Indien u, ondanks ons advies, dus niet volledig overtuigd bent van uw hoofdkussen, kan u vrijblijvend gebruik maken van deze extra service

Rugpijn

Gedurende de dag krijgen de schijven in de tussenwervel van uw rug het zwaar te verduren.  Alleen door 's nachts de juiste slaaphouding aan te nemen, krijgen deze 'schokdempers' de kans om te herstellen.  Een goed slaapsysteem neemt de druk weg van uw lichaam, biedt een optimale ondersteuning voor uw rug en uw lichaam.  Of u nu liever een iets harder comfort of een eerder zacht comfort verkiest, eigenlijk is vooral de correcte/gepaste ondersteuning van belang,  Zo helpt u om rugklachten te voorkomen en te verhelpen.  Laat u hierin gerust door ons adviseren.

Let wel : een goed slaapsysteem kan een medische tussenkomst, indien vereist, niet vervangen.  

Smartsleeve
Allergie

De driedimensionele textuur van SmartSleeve vormt een veerkrachtige luchtlaag met ventilerende en vochtregulerende werking : overtollige warmte wordt afgeleid en transpiratievocht verdampt. Elke Smartsleeve heeft een duurzaam effect en is wasbaar op 40°.

Dankzij microcapsuletechnologie is Smartsleeve een natuurlijke remedie tegen specifieke slaapverstoorders, zoals bvb. huisstofmijtallergie. De microcapsules zijn verspreid over het slaapoppervlak en openen door lichaamswrijving, probiotica komt vrij uit de microcapsules. 

Allergenen worden op 100 % natuurlijke wijze gereduceerd met een gezonde microflora als resultaat. De Smartsleeve bestaat eveneens als kussenbeschermer !!

Smartsleeve
Transpiratie

Bezorgt overmatig zweten u slapeloze nachten? Overmatig zweten kan ontstaan door verschillende oorzaken. Dit probleem kan voor een heel aantal mensen, afhankelijk van de oorzaak, prima opgelost worden : bedtextiel, kussenslopen en nachtkledij in katoen zijn reeds een goed begin. Daarnaast kan een goed ventilerende matrasbeschemer, zoals de 'Sleep Ventilated' van SmartSleeve of de 'Thermo Regulated' van SmartSleeve een oplossing bieden. Deze varianten bestaan ook als kussenbeschermer!

De driedimensionele textuur van SmartSleeve optimaliseert uw slaapcomfort. Deze technologie vormt een veerkrachtige luchtlaag met ventilerende en vochtregulerende werking : overtollige warmte wordt afgeleid en transpiratievocht verdampt.

De outlast technologie in de SmartSleeve zorgt voor een evenwichtige lichaamstemperatuur dankzij het gebruik van gepatenteerde Thermocules, die overtollige warmte opnemen, opslaan en weer afgeven wanneer u er het meest behoeft aan hebt. Op de manier geniet u van een meer constante temperatuur in bed.

Daarnaast is er ook de Clima matrasbeschermer, die op basis van natuurlijke Tencel cellulose vezels, vocht absorbeert, het vasthoudt en het gedurende de dag vrijgeeft aan de omgeving.

Interesse of vragen?     Contacteer ons