Onze merken

Lattoflex

In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem.  Intussen zijn ze bij Lattoflex blijven innoveren, met als resultaat de bodem Winx X6 = de beste bedbodem die Lattoflex ooit ontwikkelde. De matrassen van Lattoflex garanderen u een ongeziene kwaliteit die uw rug verwent.  In combinatie met de actieve bodem, speelt een matras van Lattoflex perfect in op uw lichaam.  Zo haalt u het neusje van de zalm op vlak van slaapknowhow in huis. 

Naast het gamma latexmatrassen biedt Lattoflex een ongeëvenaard slaapconcept, nl. Geltex, voelt zacht, ondersteunt stevig. U vindt hierover meer info onder de rubriek GELTEX of u kan uiteraard ook steeds in de showroom langskomen.

Luister naar uw rug, hij verdient het Lattoflex Effect. 

Geltex

Een goed slaapsysteem kiezen lijkt moeilijk. Gelukkig maakt Geltex Next technologie het je gemakkelijk.  De kwaliteit van je nachtrust wordt bepaald door 3 criteria: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Dankzij de exclusieve, gepatenteerde Geltex technologie in deze matrassen scoren deze slaapsystemen uitstekend op die essentiële pijlers. De luchtdoorlatende, open celstructuur van de Geltex Next technologie zorgt ervoor dat het transpiratievocht snel afvoert, verdeelt de druk van het lichaam snel over het ligoppervlak en zorgt samen met de juiste bedbodem en een aangepast kussen voor een zacht aanvoelende maar stevige ondersteuning.

De nieuwe generatie GELTEX 3.0 focust zich nog meer op duurzaamheid, ventilatie en bijgevolg een langere levensduur.

De Geltex Next technologie vindt je terug in de collecties van Beka, Lattoflex en Swissflex.

Iedereen is anders. Maar iedereen slaapt beter op een matras met Geltex.

Beka

Als pionier vervaardigde Beka in 1935 de eerste verenmatras op basis van staaldraad van Bekaert. In elke matras van Beka gaan jarenlange ervaring en vakmanschap op het vlak van slapen, genieten en rusten schuil.  Dat resulteert in verschillende kwalitatieve technologieën voor een onovertroffen slaapcomfort. 

Beka biedt met hun matrassengamma steeds een slaapoplossing in perfecte harmonie met haar lattenbodem- en boxspringcollectie.

Daarnaast biedt Beka een ongeëvenaard slaapconcept, nl. Geltex, voelt zacht, ondersteunt stevig. Meer info vindt u onder de rubriek GELTEX of in onze showroom.

Ken je dat gevoel? De lange, drukke dag die van je afglijdt en plaatsmaakt voor rust en geborgenheid? Dat gevoel creëert Beka voor jou. Door slaaptechnologie te combineren met vakmanschap en oog voor detail. Zo maken wij van jouw Beka Bed de beste plek ter wereld !

Viking Beds of Sweden

Traditioneel Zweeds vakmanschap met modern comfort.

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Smaland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen.  Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort.  25 jaar garantie op frame en veerbreuk kan Viking Beds of Sweden dan ook met een gerust hart geven.  Met een deskundig oog voor detail heeft Viking een volledige collectie van boxsprings, matrassen, topdekmatrassen, pootjes en hoofdborden voor u samengesteld. 

Slapen wordt hierdoor even heerlijk als het ontwerpen van uw eigen bed...

Hasena

Al 70 jaar is Hasena bezield door het perfecte bed. Hoe ziet dit eruit?
Individueel, natuurlijk en geheel naar uw wensen.

Uit een breed scala aan materialen, kleuren en vormen produceert Hasena jouw bed volgens jouw creativiteit.
De belangrijkste leverancier is de natuur. Hasena respecteert hierbij de ecosystemen én produceert duurzame bedden in massief hout.

Hasena bedden zijn oerdegelijk en bieden op en top Zwitserse kwaliteit!

Nillspring

Nillspring biedt een uitgebreid gamma hoogwaardige boxsprings en matrassen aan.  Vakmanschap is meesterschap, ook wat slaapcomfort betreft.  En juist daar ligt de passie van Nillspring.  

Nill Spring gebruikt enkel hoogwaardige kwaliteitsmaterialen zoals massieve beuken kaders, handgevlochten veren, kwalitatieve stoffen.  Door de unieke combinatie met een ambachtelijke vervaardiging, garandeert Nill Spring u een bed dat u vele jaren zal doen genieten van een zalige nachtrust.

Een kwalitatief bed verhoogt uw levenskwaliteit, dus het kan maar beter aan uw persoonlijke smaak beantwoorden.  Rekening houdend met uw stijl en interieur, maakt Nillspring uw boxspring/bed volledig op maat en heeft u een ruime keuze aan kwaliteitsstoffen en -leder.  Wij, bij Gheeraert Slaapcomfort, adviseren u, indien gewenst, graag in uw keuze hierbij.

Investeren in Nillspring is voluit investeren in het allerbeste voor een gezonde en comfortabele nachtrust.

Nox

De bedden, boxsprings, lattenbodems en matrassen van Nox zijn een illustratie van een rijke ambachtelijke traditie.  Ze worden grotendeels met de hand gemaakt en er wordt dan ook bijzonder veel aandacht besteed aan de afwerkingsdetails.  Aan de keuze en verwerking van materialen en stoffen wordt de grootste zorg besteed.  Alles wat bij Nox gemaakt wordt is het tegenovergestelde van grootschalige massaproduktie.  Met behulp van verfijnde technieken, besteedt Nox de grootst mogelijke ambachtelijke zorg aan het vervaardigen en afwerken van hun bedden.

De produktie van het hele Nox gamma gebeurt trouwens nog steeds in België.  

Recor bedding

Het verhaal begint in 1947, wanneer René Corthouts zijn eerste matrassen leert maken in het bedrijf van zijn tante. In 1987 wordt Recor Bedding opgericht en worden jaar na jaar investeringen en uitbreidingen gedaan. Tegenwoordig produceert Recor Bedding al 75 jaar lang kwaliteitsvol slaapcomfort.

Met hun luxueus gamma 'MyBed', ontwikkelde men de matras van de toekomst, uitsluitend voor de slaapspecialisten ! De 'MyBed' matrassen zijn volledig afgewerkt met natuurlijke materialen!

'Aura' by Recor Bedding is een collectie geïnspireerd door de natuur en zijn prachtige vormen, lijnen en kleuren. 

Brinkhaus

De naam Brinkhaus staat al sinds 1847 voor deskundigheid en kwaliteit op het gebied van hoogwaardig beddengoed.  Brinkhaus stelt de hoogste eisen aan design en slaapcomfort.  Op basis van tradities, innovatiekracht en ervaring ontwikkelen, produceren en verkoopt Brinkhaus hoogwaardig beddengoed.  Daarbij gaan zij altijd op een verantwoorde manier om met de natuur.

Dus of u nu kiest voor de zorgvuldig geselecteerde dons, het fijnste natuurlijk materiaal of textielvezels, van kussens tot en met dekbedden levert Brinkhaus kwaliteit om van weg te dromen.

Ervaar het aan den lijve, u zult er enthousiast over zijn!

Lysdrap

Het Lysdrap bedlinnen collectie wordt hoofdzakelijk uit Egyptisch katoen gemaakt.  Naast de seizoenscollectie kan u ook kiezen voor 'de afwerkingen'.  Hierbij stelt u zelf uw eigen dekbedovertrek samen : perkaal katoen of satijn geweven, u kiest uw kleur uit een uitgebreid kleurenpallet en u kiest zelf de gewenste afwerking (ajour, cordon, kettingsteek, altus afwerking) en eveneens de kleur van de afwerking...en dit alles in harmonie met uw bed en slaapkamer.

De Lysdrap collecties worden uitsluitend in hun eigen Belgische naaiatelier gemaakt.  Lysdrap wordt erkend als één van de beste bedlinnenproducenten van Europa.  Dit kan niet bereikt worden door mee te doen aan massaproductie, maar door het uitbrengen van eigentijdse collecties, gebruik van kwalitatieve stoffen en een perfecte afwerking.

Het Lysdap bedlinnen geeft slapen een extra dimensie.

Interesse of vragen?     Contacteer ons