Recor bedding matrassen

Recor Bedding produceert reeds 70 jaar lang kwaliteitsvolle matrassen voor het grote publiek.  Recor Bedding ontwikkelde nu ook de matras van de toekomst, specifiek voor de slaapspecialist. Wij zijn dan ook heel trots om tot dit exclusieve netwerk te behoren en dit gepersonaliseerd slaapsysteem te mogen verdelen.  De MyBed NATURE matrassen hebben zowel unieke comfortzones als al het moois wat de natuur te bieden heeft ! De MyBed Nature matrassen zijn geproduceerd met de gepatenteerde Recor Hypercoil veer. Deze unieke pocketveer is een tonvormige veer met een krachtige evenredige opbouw. Deze veer bevat meer windingen (25% meer staal), heeft een speciale voorspanning en zit in geruisloze zakjes. Bij iedere hoekbelasting reageert deze veer hetzelfde. Boven en onder de verenkern komt een comfortlaag 'Pure Nature Talalay Latex'. Voor de comfortvulling wordt gebruik gemaakt van lamswol (500 gr), Texel wol (250 gr) en zijde (200 gr). Er werd eveneens nog een extra comfortvulling van zijde (200 gr) voorzien voor vochtregulatie en -transport. Bij de tijk wordt gebruik gemaakt van 100% viscose-vlas. De schuimkader rond de Recoilveer is vervangen door Recoil Quantum Edge pocketveren. Er wordt eveneens gebruik gemaakt van een drukverdeler in zijde. 
Natuurlijke materialen zorgen voor de regulatie van uw lichaamstemperatuur en voor een uiterst ademend slaapcomfort. Met het oog op milieuvriendelijke productieprocessen, zonder gebruik van chemische producten, bezorgen deze duurzame matrassen u de puurste vorm van slapen. 

De comfortzones in de MyBed matrassen zijn gebaseerd op de lichaamsvormen van uw unieke lichaam! In combinatie met hun interactieve bodem (zie lattenbodems Recor Bedding) krijgt men een volledig gepersonaliseerd slaapcomfort.  

Naast MyBed Nature is er ook een collectie matrassen met Cellflex of Talalay Latex als comfortlaag, de matrashoes krijgt een comfortvulling van wol en wild-zijde (700 gr).