Recor bedding matrassen

Recor Bedding ontwikkelde de matras van de toekomst, specifiek voor de slaapspecialist. De MyBed Nature matrassen zijn geproduceerd met de gepatenteerde Recor Hypercoil veer. Een unieke tonvormige veer bevat 25% meer staal, heeft een speciale voorspanning en zit in geruisloze zakjes. Bij iedere hoekbelasting reageert deze veer hetzelfde. Boven en onder de verenkern komt een comfortlaag 'Pure Nature Talalay Latex'. Voor de comfortvulling wordt gebruik gemaakt van lamswol (500 gr), Texel wol (250 gr) en zijde (200 gr). Deze materialen zorgen voor vochtregulatie en -transport. Als drukverdeler wordt eveneens zijde gebruikt. Bij de tijk wordt gebruik gemaakt van 100% viscose-vlas. Geen schuimkader rond de pocketveren, maar Recoil Quantum Edge pocketveren. 
Natuurlijke materialen zorgen voor een duurzaam en uiterst ademend slaapcomfort. 

WERVELSCANNER : Je rug heeft rechtopstaand een voorkeurshouding, waarbij wervels een natuurlijke curve volgen. Het geheim van een goeie nachtrust is om deze curve ook liggend te bereiken. Je rug wordt eerst rechtopstaand, nadien op je slaapsysteem gemeten (we rollen het apparaat van nek tot onderrug). Beide scans worden vergeleken. Om te weten of je de juiste matras en bedbodem hebt, levert de wervelscanner een objectief bewijs. Interesse ? U kan gratis een wervelscanner laten uitvoeren, weliswaar enkel op afspraak.

 

De 'Aura' collectie werd eveneens geïnspireerd door de natuur. Deze matrassen worden ook met zoveel mogelijk duurzame, natuurlijke, gerecycleerde en recycleerbare materialen geproduceerd. Wij kozen voor u de profiel plus versie, waarbij de matrassen nóg meer soepelheid geven in de schouderzone.