Swissflex lattenbodems

Slapen in een bed op maat? Dat kan met Swissflex!
Het Swissflex bridge systeem past zich perfect aan elke lighouding, ieder gewicht, alle lichaamsvormen aan. Dit systeem bestaat uit een reeks veermodules met een ongekende flexibiliteit. De ondersteuning en ontlasting van druk ontstaan vanzelf bij iedere beweging, automatisch, zonder ingrepen van buitenaf.
Swissflex heeft gewoon de beste lattenbodem op de markt ! 

Individuele ondersteuning

De exclusieve klassieker van Swissflex is gebaseerd op de innovatieve golflattenconstructie van Swissflex. Deze frameloze lattenbodem is het enige model in het assortiment waarbij de golflatten en latten in probleemzones, bv. schouderzone, een verschillende elasticiteit hebben.

Het gepatenteerde systeem van Swissflex ontlast probleemzones en ondersteunt het lichaam op de juiste plekken. Datgene dus wat een goeie bedbodem dient te doen! Bij een 2-persoons combinatie profiteer je eveneens van elasticiteit tot aan de rand, doordat er geen storende middenbalken aanwezig zijn.

Ultiem slaapcomfort

De lattenbodems van Swissflex zijn de ideale basis voor een ergonomisch slaapsysteem. Samen met een Swissflex matras zorgen zij voor een comfortabele en gezonde slaaphouding. De Swissflex bodems en matrassen zijn zo op elkaar afgestemd, dat dit het perfecte duo vormt voor ongeëvenaard slaapcomfort.

Passend in elk bedframe

De Swissflex lattenbodems kunnen vrijstaand (op pootjes) geplaatst worden. Wil je de lattenbodems liever in een afgewerkt geheel? Dan passen deze perfect in ons aanbod bedkaders.

Voordelen van de lattenbodem

  • Automatische aanpassing aan het lichaam door de bridge-technologie
  • Zowel vlak als manueel of elektrisch verstelbaar
  • Kan vrijstaand of in een bedkader gemonteerd worden
  • Zwitsers topkwaliteit
  • Geen storende harde middenbalk in het midden van het bed
  • Ultiem comfort in combinatie met een Swissflex matras

slaapoplossing nodig?
Wij begeleiden je naar dromenland.