Recor bedding lattenbodems

De Avvio lattenbodem van Recor Bedding bestaat uit veerlatten, vervaardigd uit beuken multiplex. Beukenhout (langzaam groeiend hardhout) bewijst zich reeds decennia lang als optimale grondstof voor wat betreft weerstand bij belasting en houdbaarheid.  De veerlatten worden d.m.v. duurzame Hytrell kappen opgehangen aan een veersysteem. De indrukbaarheid van de kappen bepaalt mee de veerkracht en duurzaamheid van de lattenbodem. Deze bodem heeft eveneens een aanpasbare lendensteun, voor extra ondersteuning in deze zone.  

Het nieuwe innoverende slaapsysteem van Recor Bedding maakt gebruik van interactieve lattenbodems.  De MyBed lattenbodem reageert op de drukpunten van uw lichaam, waardoor de druk op uw lichaam wordt weggenomen en wordt verdeeld.  De druk van de heup en schouderzone wordt gecompenseerd door tegendruk in de rugholte, de zone van de benen en de nek- en hoofdzone.  Hierdoor kom je automatisch in een houding te liggen die de wervelkolom correct horizontaal positioneert. 

Deze nieuwe technologie wordt zowel als vrijstaande lattenbodem gebruikt, maar kan eveneens in een bedkader of in een box (MyBed) worden ingewerkt.

Deze bodems zijn eveneens verkrijgbaar met Van Trendelenburgstand, ideaal voor refluxpatiënten. Het hoofd komt hoger gelegen, zonder een kromming in de rug !