Nill Spring boxsprings

Vakmanschap is meesterschap, ook wat slaapcomfort betreft.

Nill Spring, een bedrijf gevestigd in Komen, staat voor kwaliteit en klasse. Alle Nill Spring boxsprings zorgen in de eerste plaats voor een optimaal slaapcomfort.  Nill Spring gebruikt enkel de beste materialen op ambachtelijke wijze. Als enige fabrikant gebruikt Nill Spring voor zijn boxsprings een bijzonder veersysteem.  De cilindrische veer wordt met de hand in elkaar geweven, waardoor men meer veren/m2 heeft.  Daardoor is deze niet alleen zacht, maar ook zeer ondersteunend.

Nill Spring kan probleemloos alle maatwerk aan, u kan uw bed volledig personaliseren.

Investeren in Nill Spring is ronduit investeren in het allerbeste op het vlak van een gezonde en comfortabele nachtrust.

Naast een 'klassieke' collectie beschikt Nill Spring ook over 'design boxsprings'.

De Fondo by Nill Spring heeft alle voordelen van een traditionele boxspring, maar is uniek door zijn uiterst fijne vormgeving.  De FONDO is slechts 6 cm dik, maar heeft een stevig karkas, waardoor hij voor iedereen geschikt is.  Dit is tevens ook de eerste box van 180 cm (ook andere afmetingen mogelijk) zonder middenpoot.   

De Aria boxspring is het toonbeeld van transparant minimalisme en spreekt met zijn ranke maar ijzerstekre metalen frame tot ieders verbeelding.  Dit alles wekt de illusie dat Aria een zwevend bed is.