Hoofdkussens

Iedere slaper heeft een eigen slaapprofiel en kiest dus beter een hoofdkussen dat hierop is afgestemd.  Om de ideale oplossing te kunnen bieden voor iedere persoonlijke voorkeur, bestaat onze collectie uit diverse modellen en materialen.

We bieden hoofdkussens die het hoofd en de nek naar wens comfortabel ondersteunen en zorgen voor een gezonde en verkwikkende nachtrust.

Het aanbod bestaat uit hoofdkussens vervaardigd uit natuurlatex, dons, hoogwaardige synthetische materialen, Geltex, viscoschuim, hoofdkussens met een extra neksteun... 

Tevens zijn wij exclusief verdeler van het Butterfly gezondheidskussen. Dit kussen is ontwikkeld i.s.m. verschillende therapeuten. Het Butterflykussen is voorzien van een onafhankelijke hoofd- en nekondersteuning. De kern is vervaardigd uit 100% natuurlatex en staat garant voor maximale elasticiteit. Het Butterfly gezondheidskussen is bij ons verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes, in telkens 2 hardheden.

 

EXTRA : indien u, ondanks ons advies, niet zeker bent van de keuze van uw hoofdkussen, kan u bij ons een hoofdkussen op proef enkele nachten bij u thuis uitproberen !