Dekbedden

Een goed dekbed omhult het lichaam zacht, maar houdt het eveneens aangenaam warm. Tegelijkertijd moeten de dekbedden vocht kunnen opnemen en afvoeren, dat door het lichaam in de nacht wordt afgescheiden. Alleen zo wordt een aangenaam, droog slaapklimaat ervaren.

Een goed dekbed moet bovendien aangepast zijn aan de individuele slaapgewoontes van de mensen. Daarom bieden we een brede waaier van dekbedden aan. Er is een ruime keuze aan zowel met textielvezel gevulde dekbedden als aan donsdekbedden, maar ook andere natuurlijke dekbedden (zijde en katoen, wol) behoren tot ons assortiment. Wat u ook verkiest, er wordt steeds aandacht besteed aan hoge kwaliteit; de materialen zijn zorgvuldig uitgezocht, de dekbedden worden geproduceerd met de meest innovatieve technieken.  (bvb. AIR-FILL vezel die extreem luchtdoorlatend is, body-contour-stiksel...)

Enkel op die manier slagen we erin om individueel slaapcomfort te bieden van hoge kwaliteit.

 

Voor wie nog op zoek is naar echte wollen dekens i.p.v. een dekbed kan ook bij ons terecht.  Onze wollen dekens bestaan uit 85% Lamswol en 15% schapenwol. Een uniek procédé van 'permanenten' d.m.v. stroomstralen geeft deze deken een buitengewone 'opbolling'.